UltraBac Software Forum

UltraBac Software Forum (http://forum.ultrabac.com/index.php)
-   UltraBac Usage Questions (http://forum.ultrabac.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   How To Pause a Backup Job (http://forum.ultrabac.com/showthread.php?t=455)

AngelC2 02-21-2012 09:54 AM

How To Pause a Backup Job
 
I can't seem to find in UltraBac v9.2.3 how to pause a backup job?

James Dawes 02-21-2012 12:38 PM

AngelC2,
Unfortunately, there is currently no way to "pause" a job within UltraBac.

AngelC2 02-21-2012 01:19 PM

How To Pause a Backup Job
 
I actually got this bad news from another Tech Support rep that I'm currently working with.

I must say, it's one of the bad things about UltraBac. I switched from another backup program for this one because we used UltraBac 8.3 and to find out that these features are not available when I had them with another product is not a good sign.

UltraBac is suppose to be an Enterprise level backup solution and to not have the ability to pause a backup job is unacceptable in today's backup software market.

Is there plans in the works for this feature to be added in the near future?

James Dawes 02-22-2012 09:00 AM

I would agree that it is a valuable feature and one that would definitely add value to our software. I will officially submit it as a feature request if not already done.

AngelC2 02-22-2012 09:35 AM

How To Pause a Backup Job
 
James,

Thanks and yes please do submit as a feature request since I have not done that yet.

I also communicated this to our UltraBac Account Manager and he's also going to make sure the right people get this feedback for future feature request.

Thanks!

James Dawes 07-17-2013 09:23 AM

Just to update you:

Our new UltraBac Warp product does incorporate a pause feature. For more information, please see:

http://www.ultrabac.com/subcontent.aspx?SecID=908


All times are GMT -8. The time now is 12:36 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2001-2019 UltraBac Software