UltraBac Software Forum

UltraBac Software Forum (http://forum.ultrabac.com/index.php)
-   Exchange Agent (http://forum.ultrabac.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Problems creating Exchange 2003 backup (http://forum.ultrabac.com/showthread.php?t=235)

JDG 08-27-2007 06:27 AM

Problems creating Exchange 2003 backup
 
Exchange 2003 Enterprise (clustered).
Admin installed on UltraBac server.
Default user (same as logged on user) has sufficient rights in Exchange to perform backup.
UltraBac Management Service is installed and running on the Exchange servers.
Followed these steps:
Backup Wizard
Exhange Agent
Next
Next
Then got the following message:
"BackupWizard - Agent error (0 - The operation completed successfully.)."
And the Backup Wizard closes.
Am I missing something?

Thanks,
Dennis

Derek Beaney 08-27-2007 08:36 AM

Hi Dennis,

Is the exchange system management tools for Exchange 2003 installed on the backup server?

Another thing to try, would be to install a full version of UltraBac on the exchange server, create the backup set there, and then move the set back to the backup server.

If you have any Questions please let me know!

JDG 08-27-2007 08:54 AM

Hi Derek,

Yes the Exchange System Management tool is installed on the backup server.

How would installing the full version of UltraBac on the Exchange server affect licensing?

Thanks,
Dennis

Derek Beaney 08-27-2007 09:04 AM

Hi Dennis,

Licensing would not be affected, as you are still starting the backup from the backup server =)

JDG 08-27-2007 10:32 AM

Dererk,

Yeah, I missed that little bit (set). ;)
Your solution seems to be working, the backup is running right now.

Thanks again for your help,
Dennis


All times are GMT -8. The time now is 04:31 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2001-2019 UltraBac Software