UltraBac Software  

Go Back   UltraBac Software Forum > UltraBac Technical Support > UltraBac Usage Questions
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 06-18-2014, 08:11 AM
dvillegas dvillegas is offline
Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: México
Posts: 46
Question Error in use of tape library

I'm testing with a library IBM 3580 Ultrium 5 HH tape drive in a VMware environment, the idea is to backup all VMs tapes.

To do this I have a (Windows Server 2008 R2 64 Bits) physical server from which you run the UltraBac application 9.4 (demo license), I make the driver settings from the library (Medium Changer Device) successfully, the application I can manage Bookseller.

However, when I erase a tape, or prepare it for use the server collapses, sending a memory dump (blue screen) with error 0x00000019 BAD POOL HEADER, because this error appears?

I worked anteriomente with libraries of different brands but never had this conflict, I know that the blue screen is because there is a bug in the driver, but UltraBac only I have a single driver, so I wonder if have some other driver or possible solution?

Thank you in advance for your attention.
Reply With Quote
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 01:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2001-2015 UltraBac Software