UltraBac Software  

Go Back   UltraBac Software Forum > UltraBac Technical Support > UltraBac Usage Questions
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-24-2011, 11:00 AM
karen karen is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 2
Default get 1326 invalid login message

we had to change the administrator password and now get the the above error message in both the UB console and also when trying to run jobs. I can try to re set up every backup job but prefer not to do that. How does one update the administrator password so that UB recognizes it? version 9.1.0 of ultrabac and op system is sbs2003

unable to find anything useful in the knowledge base that pertains to this particular error

thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 04-26-2011, 02:58 PM
JDG JDG is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 45
Default

By any chance does the UltraBac Scheduler run as the administrator account? If so, was the service account password changed? You may want to check the UltraBac Management Service also.

Hope this helps.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-26-2011, 08:50 PM
karen karen is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 2
Default

I changed the password in management console authentication options and also had to change it on the NAS to match - apparently it is a bit picky and won't use just "any" administrator. ended well - thanks for your reply.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 04:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2001-2015 UltraBac Software