UltraBac Software  

Go Back   UltraBac Software Forum > UltraBac Technical Support > UBDR Pro/Gold
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-14-2009, 04:02 AM
Malc Dunn Malc Dunn is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 1
Wink UBDR Gold 5.0 network browser issues

I have 3 HP proliants and a variety of Dell PowerEdge servers. From any of them if I boot the UBDR Gold 5.0 CD and click on the browse button to search for my target disk image backup path, nothing comes back - i.e. in the browser window I get an entry for Microsoft network (or whatever it says - I can't quite recall), but it cannot be expanded to display the network. I had this working as expected in v4. Is this a known issue with v5? I can get around it by manually entering the target path (\\server\share, etc.) so it's not a major issue but I'd be interested to compare experiences. I saw a similar result at another site, with browsing working under v4 but not v5.

By the way, with UB 9.1.0 now released, is there also an upgrade to UBDR Gold 5.0?

Thanks - Malc
Reply With Quote
  #2  
Old 03-01-2010, 01:16 PM
rdouglas rdouglas is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 19
Default

Do you happen to know what NIC cards these servers have? I know that there were issues with certain Broadcom NICs, but I think thats been resolved and you may need a newer version of UBDR. If in UBDR you go to tools menu>UBDR icon>CMD and ping something on your network. If this fails your problem is most likely no network.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 08:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2001-2019 UltraBac Software